scalp micropigmentation

Få dit hår til at se kraftigt og tykkere ud.

Pris fra

2.000 DKK

Hvad er fordelene ved mikropigmentering?

 • Behandlingsforløb med lav smerte
 • Synlig, øjeblikkelig virkning
 • Kort sårhelingstid
 • Ingen medicin er nødvendig efter behandlingen
 • Ingen dyr vedligeholdelse er nødvendig
 • Ingen uforudsete udgifter
Få et tilbud

Hvad er mikropigmentering (SMP)?

Og hvordan kan det hjælpe mig?

Et sundt og fyldigt hår giver fornyet livsenergi og hjælper med at se yngre ud. Hvis vi bare kunne trylle og få vores stærke hår tilbage, som da vi var helt unge, ville alt være godt. Desværre er hårtab en naturlig del af livet for mange. Heldigvis kan det kureres. Enten ved hjælp af en FUE-hårtransplantation eller mikropigmentering.

Novohair tilbyder nu også Scalp Micro pigmentation (SMP) som er en mikropigmentering af huden. SMP er en meget populær permanent make up-metode, som får dit hår til at se kraftigt og tykkere ud. 

Både mænd og kvinder kan få glæde af mikropigmentering. Hvis du lider af hårtab, er du en egnet kandidat. Mikropigmentering kan også kombineres med en FUE-hårtransplantation. Typisk efter behandlingen.

En optisk farvning af huden er blevet en meget populær behandlingsmetode mod hårtab og herunder vil vi forklare, hvordan det virker.

Hvem kan få glæde af mikropigmentering? 

Når man lider af hårtab, kan det være svært at skjule for omverdenen. Det kan føre til dårligt selvværd hos både mænd og kvinder, og lysten til at gøre noget ved det kan være rigtig sto r. Med moderne mikropigmentering er der hjælp at hente.

Hvis du som mand barberer dit hoved helt ned med en skraber, kan man, når stubbene vokser ud igen, se de områder som er påvirket af hårtab.

Hvis du som mand barberer dit hoved helt ned med en skraber, kan man, når stubbene vokser ud igen, se de områder som er påvirket af hårtab.
Hvis man gerne vil have, at hovedbunden ser nybarberet ud med stubbe over hele hovedet kan man med fordel benytte sig af mikropigmentering.
På den måde vil det se ud som om, at man har hår men at man har valgt at barbere det ned. Med andre ord – vi genskaber en hårlinje til dig, så du ikke ser så skaldet ud. Resultatet er rigtig troværdigt og farven/pigmenteringen kan ikke ses med det blotte øje.
Du er en god kandidat til SMP hvis du er: Mand/kvinde med hårtab (fra udtynding til fuldstændig skaldethed), har afvigende hårliner, lider af alopeci, har fået ar (f.eks. også som et resultat af en hårtransplantation).

Hvordan foregår behandlingen?

1. behandling
Første behandling består af en restaurering af hårlinjen og første tætning/fortykkelse af hele området. Før vi kan pigmentere en ny hårlinje på dig, skal hårlinjen måles og tegnes/markeres. Vi tilpasser pigmenteringsfarven til din hårfarve. Herefter laver vi tusinder af meget fine mikroprikker på overfladen af det område, der skal behandles. Vi barberer hovedbunden helt inden behandling. Den første fortykning finder sted til ar eller mindre skaldede områder, hvor der ikke skal udarbejdes en ny hårline.

2. behandling:
Ved din anden behandling forfines pigmenteringen. Områderne, der skal behandles, komprimeres yderligere ved at pigmentere nye mikroprikker i hullerne og skaber dermed illusionen om en komplet hårvækst.

3. behandling:
Perfektion af området. Afhængig af størrelsen på det behandlede område udføres de sidste korrektioner og alle nødvendige forbedringer foretages for at simulere en maksimale tæthed og således vildledende reel hårvækst. Efter denne session er det endelige behandlingsresultat synligt. Det tager op til tre sessioner for at opnå et perfekt resultat med en 3D-effekt. Selve behandlingen er smertefri. Det tager cirka 2-5 timer pr. session – afhængigt af størrelsen på det område, der skal behandles. Efter behandlingen er hovedbunden let rød, og blodcirkulationen stimuleres kraftigt. Det falder dog til ro igen. Hovedbunden er fuldstændigt helet op fuldstændigt efter 7 dage. Præcise plejeanvisninger vil blive givet til dig efter behandlingen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid varer hovedpigmenteringen, og hvornår skal jeg genbehandles?

I modsætning til en almindelig tatovering holder SMP ikke livet ud. Da vi kun lægger pigmentering i overhuden og ikke gennemborer membranen mod dermis, falmer pigmentfarverne næsten fuldstændigt efter tre til fire år.
Da pigmenteringen har op til 20 gråtoner (i modsætning til en sort tatovering), bliver resultatet mere og mere iøjnefaldende med tiden. For at få forfrisket resultatet, anbefaler vi at opdatere hvert 3-4 år. Med fedtet hud kan det være nødvendigt at genpigmentere lidt tidligere.

Hvilke farver bruges til behandlingen?

Vi anvender professionelle pigmenteringsfarver og ingredienserne er som følger:
Vand, glycerin, Hamamelis Virginiana Bark / Leaf Extract, alkohol, PEG-200, glycerylstearat, polyvinylpyrrolidon (PVP), også polyvidon eller povidon, CI 77266, (carbon; syntetisk carbon black; “carbon black”).

Er behandlingen smertefuld?

Behandlingen er smertefri.

Hvad skal jeg overveje inden behandlingen?

For at behandlingen kan udføres professionelt og uden komplikationer, skal du være opmærksom på følgende information.

Hvem kan vi ikke behandle?

Du kan ikke behandles, hvis:

 • Du tager antibiotika eller kortison eller har taget det 3-5 dage før din aftale
 • har taget blodfortyndende medicin såsom aspirin, marcumar, heparin osv. Op til 1 dag før din aftale
 • du er blevet vaccineret i de sidste 48 timer før behandling
 • du har solskoldning i det område, der skal behandles
 • Du har planlagt en strandferie inden for 3 uger efter din aftale
 • du har eksem, åben hud eller eksem i det område, der skal behandles
 • du er gravid eller for nylig har været gravid og ammer
Hvad skal jeg overveje efter behandlingen?

Succesen og holdbarheden af en SMP-behandling afhænger – ud over hudens sundhed og dens struktur – af pleje. Hvis du følger instruktionerne herunder, kan du påvirke resultatet markant.
7 dage efter hver behandling skal du undgå følgende:

 • Solbadning / solarium, svømning, saunabesøg og svedige sportsgrene.
 • Enhver form for hovedbeklædning (hatte, baseball caps, hjelme osv.).
 • Ridser eller for tidlig fjernelse af den skorpe, der opstår under helingsprocessen, dette fører til tab af farve.
 • Besøg hos frisøren. Besøg hos frisøren med langt, eksisterende hår er tilladt fra den 8. dag efter den endelige behandling.
  Barbering af dit hoved med det barberede udseende er kun tilladt igen efter den anden fase.
Hvad koster mikropigmentering?

Priserne for behandlingen varierer afhængigt af indsatsen, der skal laves.

Ved en konsultation beregnes dine omkostninger.

Tilbyder Novohair muligheden for at betale i rater?

Ja. Vi ved, at finansiering af en sådan kosmetisk behandling kan være relevant. Kontakt os for mere info.  

Vi tilbyder fuld og rentefri finansiering, så du kan få din livsforandrende behandling allerede nu. Læs mere

Vores resultater er kendetegnet ved at se helt naturligt ud
Se vores før- og efterbilleder

Vil du vide mere om hårtransplantation? Kontakt Novohair og hør hvordan du

får dit hår tilbage. Kontakt os HER

Før og efter

Vores klinik

Novohair benytter cookies til markedsføring og målrettet indhold. Anonymiseret data kan blive delt med tredjepart. Ved at klikke OK giver du dit samtykke.
Ok