Skriv til os og få et tilbud

Vælg din behandling:
NAVN:
E-MAIL:
Telefonnummer:
Alder:

KORT OM HÅRTRANSPLANTATION

FUE hårtransplantation er en minimalt invasiv og ambulant kirurgisk behandling, hvor nye hårsække transplanteres til de områder af hovedbunden, som er ramt af hårtab. Denne relativt nye metode til permanent behandling af hår hos både kvinder og mænd – hvor de udsatte områder dækkes med nyt hår, som holder resten af livet.

FUE MÅLGRUPPE

Mænd eller kvinder, som lider af arveligt pletvis hårtab Alopecia Areata, vigende hårgrænse, traktionalopeci og hovedskader.

BEHANDLINGSTID

1 behandling af 4–8 timers varighed.

RESTITUTIONSTID

  • Let fysisk aktivitet – efter 2 dage
  • Arbejdsklar – efter 3 dage
  • Fysisk træning – efter 1 måned
  • Svømmehal og sauna – efter 1 måned
  • Hjelm – efter 1 måned

ALTERNATIVE BEHANDLINGER

PRISER

Prisen for en FUE behandling afhænger af antallet af transplanterede hårsække

HVORDAN VIRKER DET?

Lægen bruger FUE (Follicular Unit Extraction) metoden til at høste individuelle hårsække fra et donorområde (som regel nakken eller siderne), og transplantere dem til de udsatte områder, for at genskabe den naturlige hårvækst. FUEs store popularitet skyldes blandt andet, at denne behandlingsmetode ikke efterlader nogle ar.

Hårsækkene indeholder normalt 1–4 hår, og det er muligt at høste mellem 1000 og 5000 hårsække i løbet af én behandling.

SÅDAN FOREGÅR DIN FUE BEHANDLING

Alle hårtransplantationer tilrettelægges med stor omhu – med udgangspunkt i personlige behov og ønsker. Nedenfor kan du se hvordan en typisk FUE behandling forløber hos os.

FORUNDERSØGELSE

For at afgøre om du er egnet til en FUE behandling, skal vi bruge nogle billeder af dit hårtab fra alle vinkler – toppen, fronten, venstre side, højre side og nakken – som en af vores læger kan bruge til, at bestemme det påkrævede antal hårsække.

Derudover, stiller vi spørgsmål om din generelle sundhed, om du regelmæssigt tager nogle former for medicin, hvornår dit hårtab begyndte, og om det er arveligt. Det giver lægen mulighed for, at forstå årsagerne til hårtabet, og foreslå den behandling, som giver dig det bedste resultat.

FORUNDERSØGELSE PÅ KLINIKKEN

Her kan du tale med din læge om dine mål og ønsker, og få bedømt hårets kvalitet og tæthed i donorområdet, som er afgørende for det endelige resultat. Herefter tegner lægen din nye hårgrænse og/eller krone, så du kan få et visuelt indtryk af dit fremtidige hår.

DE SIDSTE FORBEREDELSER

Når du er klar til din hårtransplantation, planlægger vi datoen for din behandling – efter dit ønske. Behandlingerne starter som regel allerede om morgenen eller tidligt om formiddagen, så vi anbefaler dig at ankomme allerede dagen før, så du er veludhvilet før din hårtransplantation.

INDEN VI STARTER

Når du ankommer til klinikken, informerer vi dig først mundtligt om hele forløbet, måler vi dit blodtryk og tager en blodprøve, for at sikre os at du er sund og rask, og klar til din behandling. Når helbredsundersøgelserne er afsluttet, tegner vi din fremtidige hårgrænse, lægger lokalbedøvelsen, samt barberer og steriliserer dit donorområde.

Husk at informere os på forhånd, hvis du er bange for nåle!

DIN FUE BEHANDLING

Behandlingen begynder når lokalbedøvelsen er begyndt at virke. Hårsækkene høstes manuelt én ad gangen, og placeres i en petriskål med en væske, som holder dem i live.

Når lægen er færdig med at høste hårsækkene, holder vi en pause, hvor du bl.a. kan tanke op med lidt god mad og drikke.

Efter pausen bruger lægen den såkaldte Lion Implanter (et mikroskopisk instrument med en diameter på 0.6–1.0mm) til at placere hårsækkene i de udsatte områder, i et tæt og regelmæssigt mønster, for at genskabe en naturlig hårtæthed og udseende. Hele behandlingen tager kun en dag, og varer 4–8 timer.

Nogle klinikker tilbyder PRP behandling i kombination med hårtransplantation, for at forkorte restitutionstiden efter behandlingen. PRP behandlingen udføres som regel i løbet af hårtransplantationen, eller straks efter.

EFTERUNDERSØGELSE

Efter din behandling får du en grundig mundtlig vejledning om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet, og får udleveret en udførlig postoperativ vejledning. Vi står desuden altid til din rådighed både personligt, telefonisk og på mail, hvis du har spørgsmål.

BEHANDLINGSGARANTI

Vi stræber altid efter det perfekte, og tilbyder en efterbehandling, hvis dit resultat ikke bliver som lovet.

Jimmys hårtransplantation
3 minutes

Før og efter

Vores klinik

Novohair benytter cookies til markedsføring og målrettet indhold. Anonymiseret data kan blive delt med tredjepart. Ved at klikke OK giver du dit samtykke.
Ok