NAVN:
E-MAIL:
Vælg dit hårtab:

KORT OM HÅRTRANSPLANTATION

Novohair er den eneste klinik i Norden, som behandler patienter med fremskreden hårtab, der har brug for en omfattende hårtransplantation.

Vi specialiserer os i FUE-hårtransplantation, som er den mest skånsomme og samtidig mest effektive metode til behandling af hårtab. Under en FUE-behandling udtages hårsækkene enkeltvis fra patientens donorområde i nakken og transplanteres så til det ønskede sted på hovedet.

Vores lægeteam anvender som de eneste i Norden både manuel og motoriseret FUE, for at øge effektiviteten og skabe det mest naturlige resultat. Motoriseret FUE gør det muligt at høste flere hårsække fra patientens donorområde, mens manuel hårtransplantation passer bedst til patienter med meget fint hår samt hvor høj præcision er afgørende.

Hos Novohair udføres alle behandlinger enten ved hjælp af motoriseret FUE eller med en Lion Implanter, som gør det muligt at bestemme de enkelte hårs vokseretning, men også øger de transplanterede hårsækkes overlevelsesrate. Hvis du vil vide mere om hårtransplantation, så klik her.

Kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende konsultation i vores moderne klinik tæt på Rådhuspladsen!

Jimmys hårtransplantation
3 minutes

Før og efter

Vores klinik

Novohair benytter cookies til markedsføring og målrettet indhold. Anonymiseret data kan blive delt med tredjepart. Ved at klikke OK giver du dit samtykke.
Ok