Vores forholdsregler for Corona-virus - Vi passer på dig

Vi er eksperter i hårtransplantation
Vi er eksperter i hårtransplantation

Hårtransplantation

Vi kombinerer de mest skånsomme og effektive
teknikker for at give dig det ønskede resultat

Pris fra

20.000 DKK

En typisk behandling:

  • Gratis forundersøgelse
  • Behandling af høje tindinger
  • Hårtransplantation af 3000 hår
  • Gratis PRP behandling
  • Gratis kontrol efter 6 og 12 måneder
  • Lokalbedøvelse, udlevering af medicin, shampoo, hat og sovepude
  • Ingen uforudsete udgifter

Få et tilbud

Novohairs rutinerede speciallæger er de første i Danmark til at forene fordelene ved manuel og motoriseret FUE-Metode i én behandling.

Ved at kombinere disse afprøvede og pålidelige teknikker er det muligt at udtage flere hår på kortere tid.

Derudover anvender Novohairs speciallæger et højteknologisk præcisionsværktøj – en såkaldt Lion Implanter – til indsætning af nye hår. Lion-implanteren giver mulighed for, at opnå endnu bedre resultater og samtidig øge de transplanterede hårs overlevelsesrate.

Lion-implanteren fungerer således, at de enkelte hårsække placeres i Lion-implanteren og herefter indsættes i donorområdet – under hensynstagen til hårets vokseretning.

Hos Novohair anvender vi FUE-metoden, fordi den både er den mest skånsomme behandling og samtidig den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Hårsækkene udtages enkeltvis fra områder med meget hårvækst – typisk nakken eller siderne af hovedet, og indsættes efterfølgende på de udsatte steder, så hovedbunden igen bliver dækket af hårvækst.

Vores lægeteam er specialister inden for behandling af hårtab og er derfor i stand til at opnå naturlige resultater, som både tager hensyn til hårets nuancer og vokseretning.

Vi ved, at en hårtransplantation er en forholdsvis bekostelig behandling for de fleste. Derfor tilbyder vi fuld og rentefri finansiering, så du kan få din livsforandrende behandling allerede nu. Læs mere

Vores resultater er kendetegnet ved at se helt naturligt ud
Se vores før- og efterbilleder

Vil du vide mere om hårtransplantation? Kontakt Novohair og hør hvordan du

får dit hår tilbage. Kontakt os HER

Før og efter

Novohair benytter cookies til markedsføring og målrettet indhold. Anonymiseret data kan blive delt med tredjepart. Ved at klikke OK giver du dit samtykke.
Ok