Vi er eksperter i hårtransplantation
Vi er eksperter i hårtransplantation

Hårtransplantation

Vi kombinerer de mest skånsomme og effektive
teknikker for at give dig det ønskede resultat

Pris fra

30.000 DKK

En typisk behandling:

  • Gratis forundersøgelse
  • Behandling af høje tindinger
  • Hårtransplantation 400 – 700 grafts (3000 hår)
  • Gratis blod- og mineralbehandling
  • Gratis kontrol efter 6 og 12 måneder
  • Lokalbedøvelse, udlevering af medicin, shampoo og hat
  • Ingen uforudsete udgifter

Få et tilbud

Hvad er en hårtransplantation?

Markedet bugner af produkter og gode råd om hår og hårtab.
Og det er ikke altid let at finde hoved og hale i den store jungle af tilbud som findes.
På nettet kan du finde masser af information som lover stærkt og kraftfuldt hår ofte ´dokumenteret´ af tvivlsomme eksperter. Og der findes da også produkter, som kan fremme din hårvækst, men her bør du vælge veldokumenterede løsninger anbefalet af godkendte læger og hårklinikker.
Vil du for alvor din vigende hårgrænse til livs, så skal du vælge en FUE-hårtransplantation, hvor hår (eller grafts af 1-3 hår) flyttes fra dit donorområde (nakken) til det modtagerområde, hvor du lider af hårtab (typisk tindingerne, kronen/månen eller skæg og øjenbryn).
Vælger du en hårtransplantation hos Novohair, er du sikker på, at du er i gode hænder, og at du får de bedst mulige resultat. Det skyldes blandt andet vores innovative, skånsomme og effektive metoder, som du kan læse mere om herunder.

FUE – Follicular Unit Extraction

FUE står for Follicular Unit Extraction, og er den mest moderne og skånsomme behandling mod hårtab som findes.
Novohairs rutinerede speciallæger er de første i Danmark som anvender manuel og motoriseret FUE-metode i én behandling. Hos Novohair anvender vi FUE-metoden, da den både er den mest skånsomme behandling for patienten og som samtidig giver det bedste og mest naturlige resultat. Ved at kombinere de to teknikker er det muligt at udtage flere hår på kortere tid.
Nogle klinikker anvender stadig FUT-metoden, som er en forældet og barsk metode med store risici for komplikationer. Her fjerner man en stribe hud fra nakken og helingsperioden er meget lang.

Hos Novohair har vi for længst videreudviklet nye, innovative metoder, og vi anvender nu udelukkende de bedste og mest effektive behandlingsmetoder som findes.

Hvordan foregår FUE?

Ved en FUE-hårtransplantation udtages hårsækkene enkeltvis fra områder med meget hårvækst – typisk nakken eller siderne af hovedet, og indsættes efterfølgende på de udsatte steder, så hovedbunden igen bliver dækket af hårvækst.
Vores lægeteam er specialister inden for behandling af hårtab og er derfor i stand til at opnå naturlige resultater, som både tager hensyn til hårets nuancer og vokseretning.
Hos Novohair anvender vi et motoriseret FUE-værktøj, som ved udtagelsen af grafts sikrer en høj overlevelsesrate og øget patientkomfort. Vi kan ganske enkelt udtage hårene hurtigere og mere præcist, så du ikke skal ligge på briksen så længe. Samtidig heler du meget hurtigere op og behandlingen efterlader kun mikroskopiske ar, som ingen kan se.


Største antal grafts flyttet på en dag i Norden

Vores specialister sikrer dig den mest optimale hårtransplantation i Europa. Som Skandinaviens førende hårklinik, garantere vi dig:

  • Det største antal transplanterede hår i en FUE-behandling.
  • Højeste densitet (tæthed af hår) i Norden

Thomas

2800 grafts (7000 hår)

på kun EN

behandling

Hair

To Novohairs metoder: Pincet og Lion-implanter

Hos Novohair tilbyder vi som de eneste i Danmark at tilpasse din behandlingsmetode, så den passer bedst til dit hårtab. Med andre ord: Sammen med dig vælger vi den metode, hvor du får det bedste resultat. Slutresultatet er det samme, og den ene transplantation er ikke bedre end den anden. Behandlingsmetoden afhænger af din hårtabstype.

Pincet-metoden:

Novohairs pincet-metode anvendes ved større behandlinger. Ved hjælp af bittesmå indsnit (eller lommer i huden/modtagerhuller) kan vi med brug af pincet indsætte mange grafts på et stort område. Det betyder, at du ikke skal ligge så længe på briksen – også selvom dit hårtabsområde er stort. Som de eneste i Danmark kan vi klare selv helt store transplantationer på 5-6 timer. Det er meget mere skånsomt og en kæmpe fordel for dig som patient. Vores dygtige personale er specialister i pincet-metoden som sikrer både tæthed og stor præcision.

Lion-implanter:

Til mindre behandlinger (små høje tindinger, lille måne, bare pletter i skægget eller udfyldning af øjenbryn) anvender Novohairs specialister et højteknologisk præcisionsværktøj, en såkaldt Lion Implanter, til indsætning af de transplanterede hår. Lion-implanteren giver mulighed for, at opnå en rigtig god tæthed og samtidig øge de transplanterede hårs overlevelsesrate. Lion-implanteren er god til at styre de transplanterede hårs groretning, og det er især vigtigt, når vi behandler skæg og øjenbryn.
Lion-implanteren fungerer ved, at de enkelte hårsække placeres i implanteren og herefter indsættes de i donorområdet. Under indsætningen tager vi hensyn til hårets vokseretning.

Vi ved, at en hårtransplantation er en forholdsvis bekostelig behandling for de fleste. Derfor tilbyder vi fuld og rentefri finansiering, så du kan få din livsforandrende behandling allerede nu. Læs mere

Vores resultater ser helt naturlige ud
Se vores før- og efterbilleder

Vil du vide mere om hårtransplantation? Kontakt Novohair og hør hvordan du

får dit hår tilbage. Kontakt os HER

Før og efter

Vores klinik

Novohair benytter cookies til markedsføring og målrettet indhold. Anonymiseret data kan blive delt med tredjepart. Ved at klikke OK giver du dit samtykke.
Ok