FUE-hårtransplantation

FUE – Follicular Unit Extraction – er den mest skånsomme og effektive behandling mod hårtab.

Der findes to forskellige FUE-teknikker: manuel og motoriseret FUE. Under en FUE-behandling udtager lægen forsigtigt enkelte hårsække fra donorområdet – typisk nakken eller siderne af hovedet, og placerer dem herefter enkeltvis i det udsatte område. Du vil ikke kunne mærke nogen smerte, og indgrebet vil ikke kunne ses – håret i donorområdet vil forblive som før.

FUE er smertefrit og efterlader ikke ar. Desuden giver FUE-lægen mulighed for at opnå et naturligt resultat ved at kunne bestemme både nuancer og vokseretning på de transplanterede hårstrå.

Manuel FUE udføres ved håndkraft ved hjælp af et mikroskopisk rundt instrument – en puncher – med en diameter på under 1 mm. Lægen bruger instrumentet til, at udtage hårsækkene ved at dreje instrumentet forsigtigt ind i huden omkring hårsækken med håndkraft, og trække dem op – én efter én.

Udover at være meget skånsom, giver teknikken mulighed for at udvælge de hårsække, som egner sig bedst til transplantationen.

Motoriseret FUE er en teknik, hvor lægen bruger en såkaldt micro motor eller FUE engine. Micro motor er, som navnet antyder, et rundt og skarpt instrument med en motor, som anvendes til at udtage enkelte hårsække. Lægen placerer instrumentets runde blad omkring hårsækken og aktiverer micro-motoren, som roterer bladet, så det trænger ind i huden og hårsækken kan udtages.

Motoriseret FUE-metode giver mulighed for at udtage flere hårsække på kortere tid og derved minimere behandlingstiden betydeligt, hvilket er en stor fordel ved omfattende hårtransplantationer.

Kombinationen af disse afprøvede og pålidelige teknikker giver mulighed for at udtage flere hår på kortere tid. Dermed øges de transplanterede hårs overlevelsesrate og dermed opnåes endnu bedre resultater.

LION IMPLANTER

Lion Implanter Pen er et nyt og banebrydende instrument til behandling af hårtab.

Lion Implanter Pen er et nyt og banebrydende instrument til behandling af hårtab, som både er mere skånsomt for patienten og samtidig giver betydeligt bedre resultater sammenlignet med andre behandlingsformer.

Tidligere var læger tvunget til at lave små runde snit i huden, hvor hårsækkene blev placeret med pincet. Lionimplanteren overflødiggør nødvendigheden af små indsnit i huden og minimerer dermed både ardannelsen og helingstiden. Ved at reducere helingstiden efter indgrebet er det muligt, at opnå en højere overlevelsesrate blandt de transplanterede hår og dermed et bedre resultat.

Derudover forkorter denne skånsomme fremgangsmåde patientens helingstid betydeligt. Brugen af Lion implanter til transplantation af hår giver beviseligt bedre resultater, fordi hårsækkene kan placeres med større præcision under indgrebet.


Før og efter

Vores klinik

Novohair benytter cookies til markedsføring og målrettet indhold. Anonymiseret data kan blive delt med tredjepart. Ved at klikke OK giver du dit samtykke.
Ok